ELC Fastigheter AB

Stockholms län

Information

556611-7429 är organisationsnummer för bolaget ELC Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELC Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som ELC Fastigheter AB finns i.

ELC Fastigheter AB har varit registrerat sedan 2001-06-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för ELC Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

ELC Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ELC Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ELC Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55016681 eller genom brev på följande adress:
Baldersg. 2, 114 27, Stockholm

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, värdepapper samt lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ELC Fastigheter AB och det är Thelin, Karl Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålfelt Thelin, Ann-Sofi Katarina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,