Parkab Övervakning AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska, direkt eller indirekt genom hel-och eller delägda dotterbolag, bedriva parkeringsövervakning på uppdragsbasis samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Parkab Övervakning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Parkab Övervakning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-05-18 så skapades Parkab Övervakning AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556611-4012 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Parkab Övervakning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Parkab Övervakning AB så går det att nå dem via telefon på 08-6195050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Parkab Övervakning AB är Lönnebo, Anders Ingemar som är född 1968 och har titeln VD, Lönnebo, Anders Ingemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Mari Annika som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenow, Bengt Oscar Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.