Television & Wireless Applications Europe AB

Stockholms län

Information

Television & Wireless Applications Europe AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Television & Wireless Applications Europe AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Television & Wireless Applications Europe AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-08.

Television & Wireless Applications Europe AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-05-04. Men sedan 2001-08-08 så har Television & Wireless Applications Europe AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Television & Wireless Applications Europe AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7830561.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Television & Wireless Applications Europe AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Television & Wireless Applications Europe AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utveckla samt försälja plattform med applikationer för trådbunden och trådlös digital TV, internet och WAP funktionalitet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Television & Wireless Applications Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Television & Wireless Applications Europe AB och det är följande personer, Lilliestråle, Malte Carl Joachim som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliestråle, Anna Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Television & Wireless Applications Europe AB är 556610-9798.