AA Sanering AB

Stockholms län

Information

556610-1274 är organisationsnummer för företaget AA Sanering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AA Sanering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som AA Sanering AB finns i.

AA Sanering AB har varit registrerat sedan 2001-05-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AA Sanering AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AA Sanering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AA Sanering AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med AA Sanering AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7141329 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva miljösanering, asbestsanering, personaluthyrning, handel med och service på bilar och motorcyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AA Sanering AB och det är Ekenberg, Erik Thomas som är född och har titeln Likvidator,Bosatt utomlands inom EES,