Salong Bara Vara AB

Stockholms län

Information

Salong Bara Vara AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Salong Bara Vara AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundstedt, Per Thomas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Isacson, Martin Wigge som är född 1963 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Bara Vara AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Bara Vara AB på telefon 070-5748613.

Bolaget skall idka frisörverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Salong Bara Vara AB av bolagstypen Aktiebolag.

Salong Bara Vara AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Salong Bara Vara AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Salong Bara Vara AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Bara Vara AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Salong Bara Vara AB har 556609-9577 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.