Agura Information & Technology AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi, med vilket menas systemutveckling, systemimplementering samt installation, underhåll och försäljning av datautrustning, ekonomistyrning, organisationsutveckling, audiovisuella hjälpmedel och styrutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agura Information & Technology AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Agura Information & Technology AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-03-29 så skapades Agura Information & Technology AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556608-7259 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Agura Information & Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Agura Information & Technology AB så går det att nå dem via telefon på 08-6914660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agura Information & Technology AB är Thorisson, Gunnar Pall som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, .