Dyx AB

Stockholms län

Information

Dyx AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Dyx AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dyx AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dyx AB har haft sedan 2001-05-05. Dyx AB har funnits sedan och 2001-05-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dyx AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosendalsv. 5, 132 36, Saltsjö-boo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6578007.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dyx AB Privat, ej börsnoterat.

Dyx AB har idag 556608-6954 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dyx AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom tele- och datakommunikation, projektledning, utredningsuppdrag samt konstruktion.

I Dyx AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Pär Åke Bertil som är född 1965 och har titeln VD, Isaksson, Pär Åke Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnquist, Astrid Helena Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .