Red Planet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Red Planet Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Red Planet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Red Planet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Red Planet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Red Planet Aktiebolag ska trivas.

Red Planet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-20. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall producera och sälja kläder, skivor, filmer samt böcker och pins med vänsterradikalt budskap.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Red Planet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-20.

Idag är Red Planet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Red Planet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Red Planet Aktiebolag är Brunius, Åsa Helen som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Tommy Mikael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Herdy, Anna Matilda som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Risslén, Kurt Ivar Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sestrajcic, Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Skyttberg, Anne-Kristine som är född 1950 och har titeln RevisorDadgostar, Mehrnoosh som är född 1985 och har titeln Lekmannarevisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Red Planet Aktiebolag har 556607-9819 som sitt organisationsnummer.