Svenska UMTS-nät AB

Stockholms län

Information

Svenska UMTS-nät AB är ett företag som finns i Stockholm. I Svenska UMTS-nät AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg, Göran Mikael som är född 1957 och har titeln Extern VD, Kalberg, Jan Thomas som är född 1967 och har titeln Extern vice VD, Bengtsson, Gustav Jonas Markus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knudsen, Carl Dundas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Claes Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Björn Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotBackman, Per Stefan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Erik Bengt som är född 1964 och har titeln SuppleantLundbäck, Mats Johan som är född 1970 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorPaulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska UMTS-nät AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska UMTS-nät AB på telefon 08-56264000.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att uppföra och förvalta ett UMTS-.nät och att upplåta kapacitet på nätet samt att driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska UMTS-nät AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska UMTS-nät AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska UMTS-nät AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Svenska UMTS-nät AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-06-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska UMTS-nät AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Knudsen, Carl Dundas -Ljunggren, Claes Tommy i förening med en av -Bengtsson, Gustav Jonas Markus -Lundström, Björn Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Svenska UMTS-nät AB har 556606-7996 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.