Xcon Aktiebolag

Stockholms län

Information

Xcon Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Xcon Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Xcon Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Xcon Aktiebolag har haft sedan 2001-04-13. Xcon Aktiebolag har funnits sedan och 2001-04-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Xcon Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mälarhöjdsv. 63, 129 40, Hägersten men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-881816.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Xcon Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Xcon Aktiebolag har idag 556606-3151 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Xcon Aktiebolag

Bolaget skall bedriva teknisk konsulting och anläggningsteknik inom träindustrin och därmed förenlig verksamhet.

I Xcon Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bodare, Ulf Axel som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils-Ove Clarence som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .