ByggVesta Bo Godsfinkan AB

Stockholms län

Information

556605-7757 är organisationsnummer för företaget ByggVesta Bo Godsfinkan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ByggVesta Bo Godsfinkan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som ByggVesta Bo Godsfinkan AB finns i.

ByggVesta Bo Godsfinkan AB har varit registrerat sedan 2001-01-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för ByggVesta Bo Godsfinkan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

ByggVesta Bo Godsfinkan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ByggVesta Bo Godsfinkan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ByggVesta Bo Godsfinkan AB så kan ni göra det på telefon genom 013-254560 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ByggVesta Bo Godsfinkan AB och det är Wiberg, Lars Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallbäck, Hans Bertil som är född 1961 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, van Lienden, Klas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,