Pollum AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom management, äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pollum AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Pollum AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-01-17 så skapades Pollum AB och bolaget är har F-skattsedel Pollum AB har haft det sedan 2001-03-16.

Pollum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-16

556604-0761 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Pollum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Pollum AB så går det att nå dem via telefon på 08-6618821 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olofsson, Per-Olof Ernst Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pollum AB är Olofsson, Per-Olof Ernst som är född 1940 och har titeln VD, Olofsson, Per-Olof Ernst som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Laila Ulrika som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Laila Barbro Anita som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Warner, Anna Charlotte som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Göran som är född 1958 och har titeln Revisor.