SHESOLOMON AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns SHESOLOMON AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. SHESOLOMON AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

SHESOLOMON AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556603-1489.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-134091 alternativt besöka eller skicka post till SHESOLOMON AB på följande adress MASMÄSTARVÄGEN 15, 818 32, Valbo.

SHESOLOMON AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-29.

I SHESOLOMON AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tafere, Hageritu som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarpraktik, forskning inom medicin, förmedling av tjänster inom sjukvården samt export av läkemedel, kemikalier och sjukvårdsutrustning, export av lantbruksmaskiner, byggnadsmaskiner samt utrustningar till alternativ energi källa (vindkraft & solenergi) ävensom idka därmed förenlig verksamhet.