Uggla & Uggla AB

Stockholms län

Information

Uggla & Uggla AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Uggla & Uggla AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Uggla & Uggla AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Uggla & Uggla AB har haft sedan 2006-05-17. Uggla & Uggla AB har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Uggla & Uggla AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8618334.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Uggla & Uggla AB Privat, ej börsnoterat.

Uggla & Uggla AB har idag 556602-5853 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Uggla & Uggla AB

Bolaget skall bedriva kommunikation inom mediesektorn. Bolaget kan köpa, sälja och förvalta fast egendom och värdepapper för egen del och bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Uggla & Uggla AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uggla, Maria Helene som är född 1949 och har titeln VD, Uggla, Maria Helene som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Uggla, Bengt som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .