IGNIS Begravningsbyråer AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns IGNIS Begravningsbyråer AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. IGNIS Begravningsbyråer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

IGNIS Begravningsbyråer AB är momsregistrerat sedan2001-01-02 och har organisationsnummer 556600-0450.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-151660 alternativt besöka eller skicka post till IGNIS Begravningsbyråer AB på följande adress Sveav. 116, 113 50, Stockholm.

IGNIS Begravningsbyråer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I IGNIS Begravningsbyråer AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Berglund, Curt Fredrik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva begravningsverksamhet, juridisk rådgivning, försäljning av blommor samt därmed förenlig verksamhet.