LS Festival Park AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att köpa, sälja och förvalta fast egendom, bedriva utveckling och byggnation av kommersiella fastigheter såsom köpcentrum och kontorslokaler samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LS Festival Park AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är LS Festival Park AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2000-11-17 så skapades LS Festival Park AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556599-4695 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är LS Festival Park AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med LS Festival Park AB så går det att nå dem via telefon på 070-5293503 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Chambers, Ingrid Maria -James, Peter i förening med -Eidstedt, Leif Gustaf Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom LS Festival Park AB är Eidstedt, Leif Gustaf som är född 1949 och har titeln VD, Eidstedt, Leif Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, James, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Chambers, Ingrid Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.