Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo)

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo). Det finns flera verksamheter som liknar Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-02 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-10-24 så har Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) varit registrerat och sedan 2001-03-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) så kan man gör det genom att posta ett brev till Tuleg. 65, 172 72, Sundbyberg. Vi ni istället prata med Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) så kan ni göra det på 08-299455.

Bolagets verksamhet skall vara detaljhandelsrörelse med dagligvaror och catering samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sparring Nordén, Barbro som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Lars Tryggve som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Kannö, Nils Olof Gustaf som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Matbutiken Duvbo AB (Ica Nära Duvbo) har 556599-3606 som sitt organisationsnummer.