Färdow Logistik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Färdow Logistik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Färdow Logistik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Färdow Logistik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-11-21.

Färdow Logistik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-01. Men sedan 2000-11-21 så har Färdow Logistik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Videbacken 6, 135 60, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Färdow Logistik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6487142.

Stockholm arbetar för att företag som Färdow Logistik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Färdow Logistik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultveksamhet inom logistik samt utveckling och försäljning av IT-system inom detta område jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Färdow Logistik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Färdow Logistik Aktiebolag och det är följande personer, Färdow, Erik Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Färdow, Lena Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eriksson, Olof Magnus som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Färdow Logistik Aktiebolag är 556599-1907.