Kommunikationshuset Stockholm AB

Stockholms län

Information

Kommunikationshuset Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Kommunikationshuset Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kommunikationshuset Stockholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kommunikationshuset Stockholm AB har haft sedan 2000-11-06. Kommunikationshuset Stockholm AB har funnits sedan och 2000-11-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kommunikationshuset Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Holländarg. 22, 113 59, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54549880.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kommunikationshuset Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Kommunikationshuset Stockholm AB har idag 556598-0801 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Klasson, Pär Magnus Göran är den som för stunden ansvarar för Kommunikationshuset Stockholm AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom IT, reklam, PR och kommunikation samt administrera förhyrd lokal på Holländargatan 22.

I Kommunikationshuset Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klasson, Pär Magnus Göran som är född 1962 och har titeln VD, Klasson, Pär Magnus Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Britt Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselgren, Anette Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.