Springwater Holding AB

Stockholms län

Information

Springwater Holding AB är ett företag som finns i Stockholm. I Springwater Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordwall, Claes Patrik som är född 1968 och har titeln VD, Nordwall, Claes Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Grimgård, Thomas Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Hans Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Severgårdh, Jan Patrik Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln RevisorFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Springwater Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Springwater Holding AB på telefon 08-4423071.

Bolaget ska bedriva företagsutveckling och konsultation inom management och mediastrategi samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Springwater Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Springwater Holding AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Springwater Holding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-14 och Springwater Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Springwater Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Springwater Holding AB har 556597-4937 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.