Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-04-16 och har organisationsnummer 556596-8699.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-373610 alternativt besöka eller skicka post till Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag på följande adress Snörmakarv. 35, 168 38, Bromma.

Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-04-16.

I Film- och Musikbutiken i Vällingby Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Colven, Ian Richard som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel och grossistverksamhet inom mediabranschen, exempelsvis CD skivor, DVD och VHS filmer och dataspel, äga och förvalta aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.