Human Care Sarah's AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Human Care Sarah's AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Human Care Sarah's AB är ett av dem. Statusen för Human Care Sarah's AB är att Bolaget är aktivt.

Human Care Sarah's AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Human Care Sarah's AB ska trivas.

Human Care Sarah's AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-07. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad inom vården, lokalvård och personaluthyrning, marknadsföring av svensk hälso- och sjukvård i utlandet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Human Care Sarah's AB inte är momsregistrerat.

Idag är Human Care Sarah's AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Human Care Sarah's AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9228024.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Human Care Sarah's AB är Azouer, Abdelfettah Aziz som är född 1964 och har titeln VD, Azouer, Abdelfettah Aziz som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ibrahim, Mohamed som är född 1963 och har titeln Suppleant, Turunen, Solveig Margareta som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Solitär som är född och har titeln Revisor, .

Human Care Sarah's AB har 556595-9060 som sitt organisationsnummer.