RF Accounting & Collection Service AB

Stockholms län

Information

RF Accounting & Collection Service AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som RF Accounting & Collection Service AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RF Accounting & Collection Service AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Björkuddsv. 1, 181 64, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RF Accounting & Collection Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8276315.

Stockholm arbetar för att bolag som RF Accounting & Collection Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RF Accounting & Collection Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet ska vara kunskapsförmedling, konferens- och seminarieverksamhet, att erbjuda applikationer och rådgivning samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RF Accounting & Collection Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till RF Accounting & Collection Service AB och det är följande personer, Rickenlund, Jan Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Lena Charlotta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Modéer, Per Arne som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RF Accounting & Collection Service AB är 556595-7338.