STQM Management AB

Stockholms län

Information

556595-6199 är organisationsnummer för verksamheten STQM Management AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STQM Management AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som STQM Management AB finns i.

STQM Management AB har varit registrerat sedan 2000-09-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för STQM Management AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

STQM Management AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för STQM Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekbladh, Kjell Olof Bertil -Hartzell, Björn Claes

Vill ni komma i kontakt med STQM Management AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7955035 eller genom brev på följande adress:
Ryttmästarv. 109, 162 70, Vällingby

Bolaget skall tillhandahålla managementtjänster inom verksamhetsutveckling, såsom ledarutveckling, medarbetar- utveckling, verksamhetsstyrning och utveckling av ledningssystem, utbildningar inom nämnda områden samt äga och förvalta handels- och kommanditbolag och i övrigt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med STQM Management AB och det är Hartzell, Björn Claes som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Ekbladh, Kjell Olof Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekbladh, Astrid Irene som är född 1937 och har titeln Suppleant, Grull, Marianne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,