Cepheid AB

Stockholms län

Information

556595-6181 är organisationsnummer för företaget Cepheid AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cepheid AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Cepheid AB finns i.

Cepheid AB har varit registrerat sedan 2000-09-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cepheid AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Cepheid AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cepheid AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Cepheid AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55520400 eller genom brev på följande adress:
Bällstav. 34, 168 65, Bromma

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av DNA baserade diagnostiska tester, utföra mikrobiologiska analyser, konsultverksamhet inom dessa verksamhetsområden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cepheid AB och det är Herrström Sjöberg, Eva Ester Anita M som är född 1960 och har titeln VD, Herrström Sjöberg, Eva Ester Anita M som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bishop, John L som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Reyes, Humberto V. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Steuperaert, Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSjödén, Jonas Anders Arne som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,