Perfecta Financial Services AB

Stockholms län

Information

Perfecta Financial Services AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Perfecta Financial Services AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öjerstedt, Per-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Öjerstedt Spånghagen, Pia Marianne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ringdahl, Eva Cecilia som är född 1958 och har titeln Revisor, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsfirman Defacto Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Perfecta Financial Services AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Perfecta Financial Services AB på telefon 08-7490501.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom, förmedling av försäkringar samt ekonomiska konsultationer i anslutning därtill, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Perfecta Financial Services AB av bolagstypen Aktiebolag.

Perfecta Financial Services AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Perfecta Financial Services AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och Perfecta Financial Services AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perfecta Financial Services AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Perfecta Financial Services AB har 556593-9773 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.