Bruwa AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet och information i första hand med anknytning till den gemensamma marknaden (EU), förlagsverksamhet avseende trycksaker, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bruwa AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Bruwa AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2000-07-03 så skapades Bruwa AB och verksamheten är har F-skattsedel Bruwa AB har haft det sedan 2001-06-06.

Bruwa AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-05

556593-7181 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Bruwa AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bruwa AB så går det att nå dem via telefon på 08-55592200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bruwa AB är Wiezell, Lars Eric Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlberg, Carl Göran Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hackzell Almgren, Pia Katariina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisor, Eriksson, Ulf Georg som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor.