Medirent In Sweden AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Medirent In Sweden AB. Det finns flera företag som liknar Medirent In Sweden AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Medirent In Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-12 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-07-04 så har Medirent In Sweden AB varit registrerat. Idag är Medirent In Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Medirent In Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vanadisv. 41, 113 23, Stockholm. Vi ni istället prata med Medirent In Sweden AB så kan ni göra det på 08-314453.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva personaluthyrning avseende sjukvårdspersonal samt därmed förenlig verksamhet, att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet att bedriva handel och förvaltning av fastigheter, förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Toronjo Gomez, Maria De La Cruz som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Toronjo Gomez, Maria Angela som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ekmark Tjärnberg, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Ekmark Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Medirent In Sweden AB har 556593-2596 som sitt organisationsnummer.