Skriptor AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla, marknadsföra och tillhandahålla tjänster relaterade till skapande av namn samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skriptor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Skriptor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2000-06-09 så skapades Skriptor AB och bolaget är har F-skattsedel Skriptor AB har haft det sedan 2002-03-11.

Skriptor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-11

556592-9105 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Skriptor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Skriptor AB så går det att nå dem via telefon på 08-41006280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekelund, Tord Peter Holger -Lindquist, Carl Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skriptor AB är Lindquist, Carl Olof som är född 1956 och har titeln VD, Lindquist, Carl Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundkvist, Sven Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Tord Peter Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Mats Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Georg som är född 1945 och har titeln RevisorSonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .