Nostrano AB

Stockholms län

Information

Nostrano AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Nostrano AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nostrano AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nostrano AB har haft sedan 2000-07-19. Nostrano AB har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nostrano AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KLIPPGATAN 8, 171 47, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6014707.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nostrano AB Privat, ej börsnoterat.

Nostrano AB har idag 556591-1194 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Nostrano AB

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och catering samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Nostrano AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cederlöf, Torben som är född 1969 och har titeln VD, Cederlöf, Torben som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Coia, Rossano som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rastman, Aron Emanuel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Ulf Harald som är född 1940 och har titeln Revisor, Ulf Sjöberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.