Svenskt Fastighetskapital AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Svenskt Fastighetskapital AB. Det finns flera verksamheter som liknar Svenskt Fastighetskapital AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2000-05-09 så har Svenskt Fastighetskapital AB varit registrerat. Idag är Svenskt Fastighetskapital AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Svenskt Fastighetskapital AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Svenskt Fastighetskapital AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Geijer, Erik Reinhold som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Harcourt, Ian James som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Löfdahl, Tarja Tintin Hannele som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Salin, Johan Bertil som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Bäcklund, Jonas Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Åke Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotAskenström Marions, Pia Catharina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Tord Gunnar Assar som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Nils Åke Stefan -Askenström Marions, Pia Catharina -Bäcklund, Jonas Fredrik -Geijer, Erik Reinhold -Harcourt, Ian James -Löfdahl, Tarja Tintin Hannele -Salin, Johan Bertil .

Svenskt Fastighetskapital AB har 556590-7267 som sitt organisationsnummer.