Didaktus AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Didaktus AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Didaktus AB är ett av dem. Statusen för Didaktus AB är att Bolaget är aktivt.

Didaktus AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Didaktus AB ska trivas.

Didaktus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag bedriva utbildningsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Didaktus AB inte är momsregistrerat.

Idag är Didaktus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Didaktus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54578600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Didaktus AB är Zetterlund, Kerstin Barbro som är född 1949 och har titeln Extern VD, Strömberg, Ulf Marcus George som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bearder, Anthony Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Påhlson, Mats Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Landén, Staffan Olle Edvin som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Didaktus AB har 556590-6947 som sitt organisationsnummer.