IPP Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter IPP Sweden Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar IPP Sweden Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

IPP Sweden Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-18 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-05-05 så har IPP Sweden Aktiebolag varit registrerat och sedan 2007-01-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är IPP Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med IPP Sweden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med IPP Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55110933.

Bolaget skall tillhandahålla finansiella produkter och tjänster med Internet som transportör samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Blomqvist, Jan Artur som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Digrintakis, Nikolaos som är född 1974 och har titeln Suppleant, Karlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas. .

IPP Sweden Aktiebolag har 556590-4249 som sitt organisationsnummer.