AK & A Group AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter AK & A Group AB. Det finns flera företag som liknar AK & A Group AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

AK & A Group AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-13 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-04-25 så har AK & A Group AB varit registrerat och sedan 2004-08-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är AK & A Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med AK & A Group AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Eskilstorget Haninge Centrum, 136 46, Handen. Vi ni istället prata med AK & A Group AB så kan ni göra det på 070-4410630.

Bolaget skall bedriva försäljning av hisskomponenter samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolagets verksamhet skall också vara att i form av verksamheter inom bifirmor eller genom direkt ägda dotterbolag äga och utveckla olika verksamheter samt företag. Aktiebolagets verksamhet skall också vara att inom telekombranschen bedriva import och försäljning av mobiltelefoner och elektronisk utrustning inom telekombranschen, tillbehör och reservdelar, samt reparationer och service av sådan utrustning. Aktiebolaget skall också bedriva import och försäljning av kläder, skor, acessoarer och sportutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Åberg, Lars Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Lilli Ann-Sophie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Åberg, Lars Kenneth -Åberg, Lilli Ann-Sophie .

AK & A Group AB har 556590-0916 som sitt organisationsnummer.