C & C Tech i Stockholm AB

Stockholms län

Information

C & C Tech i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där C & C Tech i Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. C & C Tech i Stockholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket C & C Tech i Stockholm AB har haft sedan 2007-03-01. C & C Tech i Stockholm AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C & C Tech i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsholms Kyrkoplan 4, 112 24, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6520126.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är C & C Tech i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

C & C Tech i Stockholm AB har idag 556589-8474 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C & C Tech i Stockholm AB

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultativ verksamhet avseende datorer innefattande både mjuk- och hårdvara samt därmed förenlig verksamhet.

I C & C Tech i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sigmund, Robert som är född 1968 och har titeln VD, Sigmund, Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigmund, Ann-Christin Gunilla som är född 1956 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .