Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-29.

Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-04-05. Men sedan 2001-03-29 så har Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kalmg. 29, 121 45, Johanneshov. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6426063.

Stockholm arbetar för att bolag som Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag och det är följande personer, Alenius, Karl Stefan Johannes som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Alenius, Ulla Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Alenius Arkitektkontor Aktiebolag är 556589-4044.