Innovation Norrbotten Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Innovation Norrbotten Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Innovation Norrbotten Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Innovation Norrbotten Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Innovation Norrbotten Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Innovation Norrbotten Aktiebolag ska trivas.

Innovation Norrbotten Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka färmed förenlig verksamhet. Rådgivnings-, konsult- och finansieringverksamhet för att stödja innovatörer i Norrbotten. Verka för att öka intresset för innovationsarbete. Inkubatorverksamhet, såsom stödjande av entreprenörer och potentiell företagare inom butiks- och tjänstesektorn för ungdomar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innovation Norrbotten Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Innovation Norrbotten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Innovation Norrbotten Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0920-73070.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Innovation Norrbotten Aktiebolag är Ståhl, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Likvidator, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Innovation Norrbotten Aktiebolag har 556589-3814 som sitt organisationsnummer.