beQuoted AB

Stockholms län

Information

beQuoted AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där beQuoted AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. beQuoted AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket beQuoted AB har haft sedan 2000-07-19. beQuoted AB har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till beQuoted AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveav. 31, 111 34, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6922190.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är beQuoted AB Privat, ej börsnoterat.

beQuoted AB har idag 556589-0919 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för beQuoted AB

Bolaget skall bedriva service, försäljning och informations- och nyhetsförmedling företrädesvis på finansmarknaden. Bolaget skall även idka konsult- och rådgivningsverksamhet samt IT-utveckling. Vidare skall Bolaget äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I beQuoted AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Thomas Erik som är född 1963 och har titeln VD, Lindgren, Thomas Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gjerstad, Lisbeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nöjd, Tomas Lev Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .