Wellton Way AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Wellton Way AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Wellton Way AB är ett av dem. Statusen för Wellton Way AB är att Bolaget är inaktivt.

Wellton Way AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wellton Way AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom datakommunikations- områden, utveckling och försäljning av IT-produkter såsom hårdvara och mjukvara samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wellton Way AB inte är momsregistrerat.

Idag är Wellton Way AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Wellton Way AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4629026.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wellton Persson, Claes Lorentz Uno Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 4 suppleanter. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Wellton Way AB är Wellton Persson, Claes Lorentz Uno som är född 1943 och har titeln VD, Wellton Persson, Claes Lorentz Uno som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Claes Nicolas Andreas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Uno John-Sebastian som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Per Gunnar Håkan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln SuppleantNorén, Per Bo Arne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Sommestad, Mats Per Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jalkenäs, Anna Maria som är född 1964 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Wellton Way AB har 556588-6685 som sitt organisationsnummer.