Stentun bygg AB

Stockholms län

Information

556588-4102 är organisationsnummer för verksamheten Stentun bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stentun bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Stentun bygg AB finns i.

Stentun bygg AB har varit registrerat sedan 2000-04-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stentun bygg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stentun bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stentun bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Stentun bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7172200 eller genom brev på följande adress:
Hästholmsv. 28, 131 30, Nacka

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och produkter relaterade till byggsektorn, förvalta och äga bostäder samt försäljning av konsulttjänster inom ekonomi och administration samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stentun bygg AB och det är Tejme, Hans Robert som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, du Rietz, Göran Michael Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundquist, Per Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lundquist, Susanne Marie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, du Rietz, Anna Hilde Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Engdal, Johan Henrik Valentin som är född 1966 och har titeln RevisorSkeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor,