Meritmind Aktiebolag

Stockholms län

Information

Meritmind Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Meritmind Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Meritmind Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Meritmind Aktiebolag har haft sedan 2000-05-15. Meritmind Aktiebolag har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Meritmind Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Magnus Ladulåsg. 63 B, 118 27, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6169960.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Meritmind Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Meritmind Aktiebolag har idag 556587-8286 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Meritmind Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och utbildning inom ekonomi, finans och juridik samt därmed förenlig verksamhet.

I Meritmind Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Casserlöv Kvist, Helena Ylva M som är född 1966 och har titeln VD, Casserlöv Kvist, Helena Ylva M som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Jan Anders som är född 1965 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.