Midgård Bygg IT AB

Stockholms län

Information

Midgård Bygg IT AB är ett företag som finns i Stockholm. I Midgård Bygg IT AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Homrighausen, Katja Marie-Theres som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Midgård Bygg IT AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Midgård Bygg IT AB på telefon 070-7838222.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsarbeten, konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, personaluthyrning, handel med data och IT-relaterade tjänster och produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Midgård Bygg IT AB av bolagstypen Aktiebolag.

Midgård Bygg IT AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Midgård Bygg IT AB innehar ej F-skattsedel och Midgård Bygg IT AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-04-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Midgård Bygg IT AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Midgård Bygg IT AB har 556587-4137 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.