evagi AB

Stockholms län

Information

evagi AB är ett företag som finns i Stockholm. I evagi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gillström, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillström, Ulf Åke som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva-Britt som är född 1950 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med evagi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå evagi AB på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultationer och utredningar avseende samhälls- utbildnings- personal- ledarskaps- jämställdhets- och kulturfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är evagi AB av bolagstypen Aktiebolag.

evagi AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

evagi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-06-01 och evagi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-06-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för evagi AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

evagi AB har 556587-3758 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.