WT Holding AB

Stockholms län

Information

WT Holding AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som WT Holding AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

WT Holding AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-03. Men sedan 2000-07-31 så har WT Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hustegav. 1, 181 90, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WT Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50557077.

Stockholm arbetar för att bolag som WT Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WT Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier samt konsult- och utvecklingsverksamhet inom elektronisk handel och informations- teknologi samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WT Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WT Holding AB och det är följande personer, Eriksson, Anders Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lund, Peter Thomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Roger Hjalmar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för WT Holding AB är 556586-6901.