Showroom AB

Stockholms län

Information

Showroom AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Showroom AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Showroom AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-02-05.

Showroom AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-30. Men sedan 2004-02-05 så har Showroom AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Albav. 7, 181 33, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Showroom AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som Showroom AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Showroom AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall aktivt utveckla och kreera websidor och andra internetapplikationer, äga och förvalta idékoncept inom internet och övrig IT-sektor, bedriva konsult-, management- och rådgivningsverksamhet inom ovannämnda verksamhetsområden samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Showroom AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Showroom AB och det är följande personer, Carlsson, Michael Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Anna Josephine som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bellman Asp, Ingrid Annika som är född 1960 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Showroom AB är 556586-5473.