Hägring AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Hägring AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Hägring AB är ett av dem. Statusen för Hägring AB är att Bolaget är aktivt.

Hägring AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Hägring AB ska trivas.

Hägring AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva film- och teaterproduktion, manusförfattande och undervattensfoto ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare äga och förvalta fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hägring AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Hägring AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hägring AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7217484.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hägring AB är Lind Lagerlöf, Daniel Magnus Gösta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerlöf, Malin Anna Louise som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hägring AB har 556586-2223 som sitt organisationsnummer.