Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB är momsregistrerat sedan2000-02-29 och har organisationsnummer 556584-3157.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-919900 alternativt besöka eller skicka post till Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB på följande adress Östrandsv. 60, 122 43, Enskede.

Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-29.

I Målerifirman Rotzius & Ohlsson AB så sitter följande personer i styrelsen: Ohlsson, Jan Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ohlsson, Åsa Charlotta som är född 1967 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva måleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.