SIHI Scandinavia AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter SIHI Scandinavia AB. Det finns flera bolag som liknar SIHI Scandinavia AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

SIHI Scandinavia AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-11-27 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-02-01 så har SIHI Scandinavia AB varit registrerat och sedan 2000-12-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är SIHI Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med SIHI Scandinavia AB så kan man gör det genom att posta ett brev till FÄRÖGATAN 33, 164 51, Kista. Vi ni istället prata med SIHI Scandinavia AB så kan ni göra det på 08-59004214.

Bolaget skall återförsälja telekommunikationstjänster och förse moderbolaget med försäljningssupport samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andreason, Scott William som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ledgerwood, Shaun Andrew som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Forssberg, Clas Jakob som är född 1967 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Jacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

SIHI Scandinavia AB har 556583-7167 som sitt organisationsnummer.