Bestnet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Bestnet Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Bestnet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bestnet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bestnet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Bestnet Aktiebolag ska trivas.

Bestnet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av släp- och efterfordon samt delar och tillbehör till sådana fordon, import-, export-, uthyrnings-, service- och reparationsverksamhet i anslutning därtill samt bedriva svensk och internationell transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bestnet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Bestnet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Bestnet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-872800.

Firman tecknas var för sig av -Heinsoo, Olav -Lelumees, Tönu -Sanin, Kristina.

De som är på något sätt har med Bestnet Aktiebolag är Lelumees, Tönu som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Sanin, Kristina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Heinsoo, Olav som är född 1928 och har titeln Suppleant, Kubja, Jaan Andres som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bestnet Aktiebolag har 556582-4439 som sitt organisationsnummer.