Patrik Group AB

Stockholms län

Information

Patrik Group AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Patrik Group AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Patrik Group AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-08-27.

Patrik Group AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-14. Men sedan 2001-08-27 så har Patrik Group AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Götg. 23, 116 46, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Patrik Group AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55603015.

Stockholm arbetar för att bolag som Patrik Group AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Patrik Group AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall arbeta med affärsutveckling, produktutveckling och konsultverksamhet, erbjuda tjänster och produkter inom områdena reklam, marknadsföring, information, grafisk- och produktdesign, bok-, film- och TV produktion samt webb-lösningar. Bolaget skall även för egen räkning bedriva kapitalförvaltning.

Firmatecknare för Patrik Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Patrik Group AB och det är följande personer, Sundström, Lars Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Åsa Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Skyttberg, Anne-Kristine som är född 1950 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Patrik Group AB är 556582-4256.